Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezgit balığı yemek

Rüyada mezgit balığı yemek

Rüyada mezgit balığı yemek sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, işlerinde istediği bereketi, verimi ve başarıyı yakalayacağına, kalbinin küt küt edeceğine, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine, yokluktan ve de geçim derdinden kurtulacağına, yakın gelecekte de nikah masasına oturulacağına, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına rivayet eder.

Rüyada mezgit balığı yemek gördüyseniz:

  • Seyahatler ya da ziyaretler keyifli anlar yaşanmasını sağlayabilir.

Rüyada mezgit balığı yemek sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına delalettir.

Rüyada mezgit balığı görmek büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkın   tı yaratacak durumlara düşeceğine, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan rüya sahibinin her zaman rızkının bol olacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezgit yemek işlerin daha kötüye gideceğine, stres atılacak aktiviteler yapılacağına, deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine rivayet eder.

Rüyada mezgit tutmak kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine, rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada balığı yemek eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, sosyal konumunun değişeceğine inanılır.

Rüyada kılçıklı balık yemek uzun süreden beri üzerinde kafa yorulan ve dirsek çürütülen projelerin askıya alınacağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, moralin ve keyfin yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada balık kızartıp yemek kendisini çekemeyen ve işlerinin önüne sürekli bir engel çıkaran kişileri yenilgiye uğratacağına, güzel sonuçlar doğuracak bir iş konusunda adım atacağına, büyük işlere girerek hayal ettiği herşeye kavuşacağına delalettir.

Rüyada süs balığı yemek karalar bağlayacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, işlerin açılacağına, bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments