Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir eli tutmak

Rüyada bir eli tutmak

Rüyada bir eli tutmak sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına ve böylece daha iyi ve daha farklı çalışmalar yapmaya devam edileceğine, huzurlu olarak geçirilecek ve aile hayatı ile ilgili olarak büyük adımlar atılacak bir dönemin yaklaşmakta olduğuna ve gereken hazırlıklar yapılıp doğru adımlar atılırsa ihya olunacağına, geçim sıkıntısı yaşanmayacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına, maddi zararının giderileceğine, sorunların çözüm bulacağına, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir eli tutmak gördüyseniz:

  • Duygusal konular gerilim nedeni olabilir.

Rüyada tanımadığın birinin elini tutmak elinin darlık görmeyeceğine ve aldığı hayır duaları nedeniyle kazalardan uzak yaşayacağına, borçların bir türlü ödenemeyeceğine, kişinin hem evlatlarından hem de paradan yana verimli ve şanslı olacağına alamet eder.

Rüyada bir el tutmak başarılarının hiçe sayılacağına, güvenli ve mutluluk dolu seyahate, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına inanılır.

Rüyada tanıdığı birinin elini tutmak ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, çok daha kazanç getiren ve daha büyük başarılar kazandıran işler yapacağına, düşman malından yemeye işaret etmektedir.

Rüyada sıcak el tutmak ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, zor durumda olanın da halinin gittikçe kötüleşeceğine tabir olunur.

Rüyada elinde altın tutmak sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada düşmanının elini tutmak kişinin gerçek dostlara sahip olduğuna, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına, gam ve keder çekmeyeceğine dolayısıyla erken yaşlanmayacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada yabancı kadının elini tutmak sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, güzel zamanlar geçireceğine, hem eğleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada anne elini tutmak kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments