Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada günlük tutmak

Rüyada günlük tutmak

Rüyada günlük tutmak hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine, aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine, bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine, maddi ve manevi olarak destek göreceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, tartışma yaşayacağına, kötü günler geçirilse de, psikolojisini bozmayan rüya sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine işaret eder.

Rüyada günlük tutmak gördüyseniz:

  • Konuşmalar istediğiniz gibi sonuçlanmazsa nedeni siz olmayacaksınız.

Rüyada günlük tutmak atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine, kişinin mesleki başarısını artırmak için var olan yeteneklerini ortaya koyabileceği fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve tüm engellerin aşılacağına, günah ve suç işleyeceğine, nefsine uyacağına yorulur.

Rüyada başkasının günlüğünü okumak bir dönemi kazançlı, mutlu ve sağlıklı geçiriyorsa, diğer dönemini de mutsuz, hasta ve zor geçireceğine, kurtuluşu yakalayacağına, düşman olduklarının anlaşılacağına yorulur.

Rüyada günlük güneşlik görmek uzun sohbetler edeceğine, her çalışmanın büyük başarılar kazandıracağına, huzuru ve mutluluğu yakalayacağına alamet etmektedir.

Rüyada günlük ped görmek sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada günlük görmek işlerin hafifleyeceğine, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, kimseden yardım almadan veya kimseye el açmadan hayatın tamamlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada günlük güneşlik hava görmek tazeleneceğine, yeniden can bulacağına, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, zor durumlara düşüleceğine, afiyette giden düzeninden olacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine tabir olunur.

Rüyada günlük defteri görmek olmayı hedeflediği makama da oturacağına, ayağının tökezleyip, işlerinin aksayacağına, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına delalet etmektedir.

Rüyada günlük yazmak nimetin çoğalacağına, kusursuz bir yaşama kavuşacağına, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments