Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü kemiği toplamak

Rüyada ölü kemiği toplamak

Rüyada ölü kemiği toplamak ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, vatana millete ve ailesine hayırlı bir çocuğa sahip olunacağına, kişinin bugüne değin halledemediği devletle ilgili bir sorunda bu kimseden destek alınacağına, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına ve ailesine de son nefesine kadar bakıp, onları rahat ettireceğine, itibar, güç ve para kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölü kemiği toplamak gördüyseniz:

  • Üzücü bir duruma içgüdülerinizle çözüm bulabilirsiniz.

Rüyada ölü kemiği toplamak eşiyle arasındaki aşkın uzun yıllar devam edeceğine, çok sevileceğine, hatalarını düzelteceğine tabir olunur.

Rüyada ölü kemikleri toplamak ele geçen paraları gelecekte evlatlarının kendi hayatlarını kurmaları için birikime yönlendirileceğine, sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, bir sebeple çok üzülüp büyük sıkıntılar çekeceğine tabir olunur.

Rüyada mezardan kemik toplamak mutlu bir insan olunacağına, beklentilerine ulaşacağına, yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve evlat sahibi olunacağına inanılır.

Rüyada mezarlıktan kemik toplamak üzücü durumların kişiyi yıpratmasına izin vermeden yok edileceğine, birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine işarettir.

Rüyada insan kemiği toplamak yol yordam öğretileceğine, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına, maddi zarara uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kemik toplamak kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine, evinde kaynayan tenceresinin boş kalacağına işaret eder.

Rüyada ölünün kemiğini görmek mallarını kaybetme riskiyle karşılaşacağına ve kötü bir dönemden geçeceğine, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, helal olan rızka ve makbul olan mallara kavuşacağına işarettir.

Rüyada ölü kemik görmek gücünün ve şansının yaver gideceğine, özellikle yasal sorunlar yaşanılan kişilerle mahkeme karşısında hesaplaşacağına, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments