Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kemik toplamak

Rüyada kemik toplamak

Rüyada kemik toplamak hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, yanlışlara düşeceğine, her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada kemik toplamak gördüyseniz:

  • Elde etmek istediğiniz bir şeyi bir kadın, sizden önce davranarak veya sizi engelleyerek bozabilir.

Rüyada mezarlıktan kemik toplamak yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına ve tüm dertlerinin biteceğine delalet eder.

Rüyada kemik toplamak borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına, rızkının çeşitleneceğine, elinin bollaşacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada ölü kemiği toplamak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, hiçbir engele takılmadan, yolunda devam edeceğine inanılır.

Rüyada mezardan kemik toplamak zor, kötü ve hasta günler geçireceğine, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine yorulur.

Rüyada insan kemiği toplamak çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine, bununla kalmayıp, parasının her geçen gün artacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine tabir olunur.

Rüyada ölü kemikleri toplamak evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, karanlıkların aydınlanacağına, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada kaburga kemik görmek yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, çirkin sözler işitileceğine, canla başla çalışacağına delalet eder.

Rüyada insan kemiği görmek iş hayatında terfi alınacağına, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, meşakkate düşeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments