Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarlıktan arsa almak

Rüyada mezarlıktan arsa almak

Rüyada mezarlıktan arsa almak yanlışa düşmeden, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, müjdeli haberler alınacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine, yaşadığı sorunları kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, suç işleyeceğine, suçlamalardan aklanılacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde değer verilen kişilerin araya girmesi ile biteceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, iş hayatında çok kişiye yarar getirecek bir adım atılacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine işaret eder.

Rüyada mezarlıktan arsa almak gördüyseniz:

  • Hayatınızda bazı olumlu değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada mezarlıktan arsa almak iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına ve büyük bir dedikoduya malzeme edileceğine, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına alamet eder.

Rüyada kazılmış arsa görmek başarılı bir kariyere sahip olunacağına, aydınlık bir döneme girileceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına ve her adımda daha büyük başarılar ve kazanç elde edileceğine, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine delalettir.

Rüyada arsa alıp satmak zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, hem dua alacağına, işlerden kazanç elde etmek için yeni yollar deneneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arsa parsellemek insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine, geçirilen zor günlerin unutulacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına inanılır.

Rüyada arsa tapusu almak insanlara ilim irfan aşılayacağına, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine ve endişe ettiği problemlerin çözüme ulaşacağına, kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine yorulur.

Rüyada deniz kenarında arsa görmek bir daha sanki hiç gülemeyecek, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, düşüncesiz adımlar attığı ve fevri davrandığı sürece de kötü olaylar yaşayacağına, karşı cinsten her zaman ilgi ve alaka göreceklerine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada büyük arsa görmek hasret kaldıklarına kavuşacağına ve özlem gidereceğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, kazaya, belaya ve derde düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada arsa görmek işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments