Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarlıkta yemek görmek

Rüyada mezarlıkta yemek görmek

Rüyada mezarlıkta yemek görmek bütün iş anlaşmalarının çeşitli sorunlardan ötürü iptal edileceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, kırılacağına ve bazı kimseler nedeniyle hayal kırıklığına düşeceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, rüya sahibinin eskisine göre çok daha akılcı ve mantıklı davranarak, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine, ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine, onlarla ayrı düşeceğine, kendisini üzen bazı kişileri hayatından çıkararak daha rahat bir şekilde hareket etmeye başlayacağına tabir olunur.

Rüyada mezarlıkta yemek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız yaşamınızı da renklendirebilir.

Rüyada mezarlıkta yemek dağıtmak ekmek teknesi olan işinin de her zaman çalışır halde olacağına, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine yorulmaktadır.

Rüyada mezarlıkta yemek yediğini görmek işlerinin azalacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine, sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına, maddi ve manevi zarara uğranacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine delalettir.

Rüyada mezarda yemek somun ekmek yense de hiçbir zaman şikayet etmeden yaşamanın mükafatının görüleceğine, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine, çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine delalet eder.

Rüyada mezarlıkta ekmek yemek bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine, stres yaptığı işlerde başarıya ulaşacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine delalettir.

Rüyada mezarlıkta üzüm yemek destek olan kişiler sayesinde çok büyük takdirler alınacağına, rüya sahibinin de tabiri caizse bu girişimi yaptığı için lanet okuyacağına, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine işaret eder.

Rüyada mezarlıkta yemek görmek eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine, kutlama yaparak sevincini diğer insanlarla da paylaşmak isteyeceğine, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine delalet eder.

Rüyada mezar toprağı yemek eski hayatının neredeyse tam tersi bir hayat seçeceğine, içine fesat düşeceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, çeşitli gelişmeler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada mezarda yemek yemek başarı basamaklarının hızlı bir şekilde tırmanılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments