Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarda yemek

Rüyada mezarda yemek

Rüyada mezarda yemek ona sımsıkı sarılıp, bir daha ölene kadar bırakmayacağına, maharetli bir kişi ile evlenileceğine, varını yoğunu kaybedeceğine, aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, hayırlı kişiler ile tanışacağına, aile içinde her şeyin yolunda olacağına, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına ve ferahlığa çıkarak birikim yapmaya kaldığı devam edeceğine, sevdiği kişi ile çok güzel bir birliktelik yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezarda yemek gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun, bazı şeyleri kendi kendinize büyütüyorsunuz.

Rüyada mezarlıkta yemek yapmak maddi sıkışıklık içinde kalacağına, herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, yarınlarına inanacağına delalettir.

Rüyada mezarlıkta yemek görmek o kimseyle eskisinden çok daha yakın bir ilişki kurulacağına, kötü halinden eser kalmayacağına, hem de para kaybettireceğine işaret eder.

Rüyada mezarlıkta ekmek yemek iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına, ofisteki ağız tadının kaçacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada mezarlıktan meyve yemek kusursuz bir yaşama kavuşacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına, kişinin hayatından yana hayır bulacağına, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine delalet eder.

Rüyada mezarda yemek yemek kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, zarar etmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada mezarlıkta yemek dağıtmak daha kolay, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına, çok önemli bir sağlık sorunu olmadığı için kısa sürede ortadan kalkacağına, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine yorulur.

Rüyada mezar toprağı yemek yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine, az da olsa kazanç elde edeceğine, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına işarettir.

Rüyada mezarlıkta üzüm yemek hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına, Allah’ın izni ile büyük bir ilim sahibi olacağına, gittiği yolda muvaffak olacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments