Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarlıkta yemek dağıtmak

Rüyada mezarlıkta yemek dağıtmak

Rüyada mezarlıkta yemek dağıtmak hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, kendisine kötülük yapanları, düşmanlarını bile affedeceğine, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına, yeni mallara sahip olacağına, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine, kısmetlerinin de bahtının da açık olacağına, kişinin hayatına dair daha olumlu düşünceler geliştirip, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada mezarlıkta yemek dağıtmak gördüyseniz:

  • Tüm seçenekleriniz henüz yüzünü göstermediyse zaman kazanmaya çalışmanızda fayda var.

Rüyada mezarlıkta yemek dağıtmak yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, kısmetinin bollaşacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine işarettir.

Rüyada ölünün arkasından yemek dağıtmak sevinileceğine ve huzurlu olunacağına, bazen umutlarını yitireceğine bazen de yaşayacağı sürpriz ve müjdeli gelişmeler sayesinde yeniden hayal kuracağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine ve elde edilen kazançlar sayesinde bir işe sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada düğünde yemek dağıtmak aile hayatında dilediği her şeye en iyi koşullarda sahip olacağına, ayıplanacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, elinin bollaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada düğün yemeği dağıtmak çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakında kurtulacağına, yaptığı hareketlerin aşırılığını fark etmemesi sonucunda ise çevresi ve sevdikleri tarafından yalnız bırakılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yemek yapıp dağıtmak alacağı başarıların tatmin ve memnun olmasına yeteceğine, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine, yeni işlere girişileceğine delalettir.

Rüyada etli yemek dağıtmak bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, mutluluktan bolca nasipleneceğine, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, zor zamanların geride kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada insanlara yemek dağıtmak yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, bir sebeple rüya sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, çok büyük üzüntü yaşayacağına inanılır.

Rüyada yemek pişirip dağıtmak rızkını kazanırken zorlanmayacağına, bir sebeple kendi içine kapanacağına, sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments