Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarlıkta üzüm yemek

Rüyada mezarlıkta üzüm yemek

Rüyada mezarlıkta üzüm yemek çektiği sıkıntıların sonunda iyi günler göreceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına, yapılan işte çok zarar edileceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, kısmetlerinin bollaşacağına, her geçen gün daha da kötü olaylar yaşayacağına, hane içinde tartışmaların başgöstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada mezarlıkta üzüm yemek gördüyseniz:

  • Bir ilişkinizi gereksiz yere bitirebilir ya da yanlış değerlerıdirebilirsiniz.

Rüyada mezarlıkta üzüm yemek olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına ve iş hayatında çok daha fazla kazanç sağlayacak işler ile ilgileneceğine, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, bu durum sayesinde iş hayatının da düzene gireceğine, bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına delalettir.

Rüyada sarı kuru üzüm yemek malının ve parasının çoğalacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine, mevki makam sahibi olunacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine işaret eder.

Rüyada biriyle üzüm yemek kazaya, belaya ve derde düşeceğine, maddi kayıpların sona ereceğine ve tekrar birikim yapmaya başlanacağına, iş hayatındaki bu rahatlığın aile hayatına yansıması sayesinde çok büyük mutluluklar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil yaş üzüm yemek işlerine de bereketin ve verimin hâsıl olacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına, bir sebeple rüya sahibinin deyim yerindeyse yıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada üzüm ve dut yemek el attığı her işten zararla çıkacağına ve aile hayatı ile ilgili çeşitli kavgalara girip kötü durumlara düşeceğine, kar elde edileceğine, iyi ve kolay geçim halinde olacağına inanılır.

Rüyada ağaçta üzüm yemek inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına, iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, onlarla doyasıya vakit geçireceğine delalettir.

Rüyada üzümlü ekmek yemek başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, çok büyük paralar kazanacağına, doğru olanı seçeceğine rivayet eder.

Rüyada incir ve üzüm yemek aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına, fırsatların büyük kazançlar getirecek şekilde kullanılacağına, sıkıntılardan çok bunalmış kişilerin yüzünü güldürecek gelişmeler yaşanacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments