Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarlıkta ekmek yemek

Rüyada mezarlıkta ekmek yemek

Rüyada mezarlıkta ekmek yemek aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, yapılan işin, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, iş yerinde en gözde personel ya da memur olacağına, zaferler kazanacağına, onların bir adım önüne geçeceğine, hayatından yana hayır bulacağına ve rahatlığa ereceğine, sorunların tamamen biteceğine, bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve sevilen bazı eşyaların çalınacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine işaret eder.

Rüyada mezarlıkta ekmek yemek gördüyseniz:

  • Akıllı planlar ilerlemenizi hızlandıracak, zamanı doğru kullanmalısınız.

Rüyada mezarlıkta ekmek yemek sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, kederleneceğine, bunlar sayesinde hayata karşı güçlü olacağına işaret eder.

Rüyada mezar üstünde ekmek görmek önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, araba alınacağına, geleceğin güzel olacağına ve kişinin yarınlarının kendisi için mutlulukla, başarıyla geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada mezarlıktan ekmek almak suçlamalardan aklanılacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde değer verilen kişilerin araya girmesi ile biteceğine, daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, her türlü kötülükten uzakdurulacağına delalet etmektedir.

Rüyada mezarlıkta ekmek görmek iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine delalet eder.

Rüyada mezara ekmek atmak sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada mezara tohum ekmek çok büyük miktarda kazanç getireceğine, birçok iş kapısının açılacağına, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına delalettir.

Rüyada mezara çim ekmek çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına, aldığı güzel haberin kısa süreceğine, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına, gittiği yolda muvaffak olacağına tabir olunur.

Rüyada mezara ekmek gömmek kendi kaderi dışında, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına, bir sebeple içine düştüğü durumlardan ve sorunlardan kurtulamayacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kurtulmak ve normal hayatına dönmek için profesyonel bir yardım alması gerektiğine, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments