Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yatakta uzandığını görmek

Rüyada yatakta uzandığını görmek

Rüyada yatakta uzandığını görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, kazancının düşeceğine, ailesinde gerginlikler yaşanacağına işaret eder.

Rüyada yatakta uzandığını gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı ya da sevgi temalı ilişkilerinizi ilgilendiren planlarınız ilişkilerinizin güçlenmesine yardım edebilir.

Rüyada biriyle yatağa uzanmak hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, büyük başarı kazanacağına inandığı işlerle ilgileneceğine alamet etmektedir.

Rüyada kızla aynı yatakta uzanmak işyerinde üst düzey görevlerde bulunacağına, eşler arasına kara kedi gireceğine, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına işarettir.

Rüyada yatağa uzanmak sevdiği bir kişinin, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, ibadete ağırlık verileceğine, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına işaret etmektedir.

Rüyada yatakta uzandığını görmek büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına, işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada yatakda uzanmak ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine, deyim yerindeyse elinin döneceğine, moralinin, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, planlarının işe yarayacağına, kudret ve destek olacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgiliyle yatakta uzanmak hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, kazancının katbekat artacağına, çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine alamet eder.

Rüyada yatakta uzanmak epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada çimenlere uzanmak güzel bir bayanla evlilik yapacağına, birlikte çok büyük bir çalışma ya da bir proje ortaya konulacağına, onlarla iyi geçim halinde olacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments