Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asma ağacına çıkmak

Rüyada asma ağacına çıkmak

Rüyada asma ağacına çıkmak işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, sıhhat ve huzur bulacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına, maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, bu dönemde kesinlikle yatırım yapılmamasının uygun olacağına, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, nüfuzlu, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine alamet eder.

Rüyada asma ağacına çıkmak gördüyseniz:

  • Daha ziyade kişisel problemler karşınıza çıkabilir.

Rüyada asma ağacına çıkmak ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, ortak olarak gireceği bir iş sayesinde aile hayatının çok güzel bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada evin içinde asma ağacı görmek kural tanımadan, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine ve bu sayede hayır duaları alınacağına, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına yorulur.

Rüyada asma ağacı diktiğini görmek çok büyük başarılar ve yüklü miktarda para kazanacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına tabir olunur.

Rüyada asma ağacını görmek yapılan hatalar ve verilen yanlış kararlardan ötürü iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, çok başarılı işler ve atılımlar gerçekleştirileceğine, kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine ve bu şekilde mutlu olacağına tabir olunur.

Rüyada asma ağacı sulamak endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına, ileride çok zengin biri olacağına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine yorulur.

Rüyada asma ağacı dikmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, mutlu olacağına, rızık elde edeceğine delalettir.

Rüyada asma ağacına tırmanmak bir süre iş bulmakta zorlanacağına, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, çok zor günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada asma ağacından yaprak toplamak sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, verilen sözlerin yaşanack sorunlar yüzünden gerçekleştirilemeyeceğine, sıkıntı yaratan bir durumla karşı karşıya kalınacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments