Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarlıkta siyah at görmek

Rüyada mezarlıkta siyah at görmek

Rüyada mezarlıkta siyah at görmek çok büyük sıkıntılar ile karşılaşsalar bile herhangi bir şekilde kötü bir duruma düşmeyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, borçlarının çoğalacağına, işlerinin başarılı olacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, kendisini işine veremeyeceğine, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mezarlıkta siyah at gördüyseniz:

  • İnsanlar hakkındaki fikirlerinizi açıkça söylemekten kaçınmalısınız.

Rüyada mezarlıkta siyah at görmek haklılığının anlaşılacağına, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, yaşam şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezara toprak attığını görmek yolunun açık olacağına, hayatının düzene gireceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına delalet eder.

Rüyada mezarlıkta at görmek eşsiz fırsatlar elde edeceğine, malının ve parasının çoğalacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölü siyah at görmek üzerinde düşünülen bir çalışmanın büyük kazanç sağlayacağına, fakir fukaranın karnının doyurulacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine rivayet eder.

Rüyada siyah büyük at görmek işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, birçok doktora gitmesine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına,  yeni bir hayat kurulacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine işarettir.

Rüyada siyah at satın almak rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, hane içindeki huzurunun bozulacağına, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah atın öldüğünü görmek iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, kafasının rahatlayacağına, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına inanılır.

Rüyada beyaz siyah at görmek toplum içindeki değerinin artacağına, kesesinin dolacağına, her yaptığının arkasında destek veren ailesine karşı da iyi bir evlat olarak karşılık vereceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments