Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü siyah at görmek

Rüyada ölü siyah at görmek

Rüyada ölü siyah at görmek ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, kişinin hayatına dair daha olumlu düşünceler geliştirip, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine, yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine ve çok büyük bit huzur ve mutluluk duyulacağına, yaptığı işle ilgili olarak çok hayırlı kararlar vereceğine, geçmişte yapılan hataların tekrarlanmayacağına ve ortaya çıkacak bir sağlık sorununun tedavisi için sıcak bir bölgeye seyahat edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölü siyah at gördüyseniz:

  • Her ne kadar iyi niyetli olsanız da istediğiniz gibi gitmeyen, istediğiniz gibi davranmayan veya istediğiniz şekilde oluşmayan koşullar veya kişiler nedeniyle bazı aksilikler oluşabilir.

Rüyada ölü siyah at görmek işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine, daha sonra karşısına çıkabilecek bir olay için çeşitli önlemler alacağına rivayet eder.

Rüyada siyah beyaz at görmek sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, sorunların günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah renk at görmek zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına ve kendisini daha rahat hissedeceği bir döneme gireceğine, hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah yeleli at görmek yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına, rahat bir hayat sürüleceğine ve yeni bir haneye sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada evin içinde siyah at görmek daha çok kazanmaya başlayacağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, aile içindeki huzurun kaçacağına inanılır.

Rüyada siyah yarış atı görmek zahmet veren işlerin artacağına, hiç hayal edilmeyecek mevkilere terfiler alınacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına yorulur.

Rüyada ölmüş siyah at görmek yakın bir kimsenin işle ilgili yapacağı bir yorumdan ötürü moralin iyice bozulacağına, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarar edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada iki siyah at görmek geçim derdinin biteceğine, borçlarının kapanacağına, ne denli büyük olursa olsun kötü şansın uzaklaştırılacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments