Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezara toprak attığını görmek

Rüyada mezara toprak attığını görmek

Rüyada mezara toprak attığını görmek bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, elinin bolluk göreceğine, hafifleyeceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına, işlerinin yarım kalacağına, neşesinin, huzurunun, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, büyük bir adım atılacağına, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, işlerin sarpa saracağına yorulmaktadır.

Rüyada mezara toprak attığını gördüyseniz:

  • Sizin hoşunuza gidecek bir teklif getirmek üzereler.

Rüyada mezara toprak attığını görmek belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, ilerleyen yıllarda şöhretli hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada mezar ve toprak görmek işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, hep daha ileriye gitmek ve en iyisi olmak için ettiği duaların, dileklerin kabul olacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği ve bir türlü yapamadığı şeyleri yapacağına, sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezar toprağı öpmek makam edineceğine, itibar kazanacağına, işlerinin sorunsuz şekilde nihayetleneceğine, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada mezar toprak görmek bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile alınacak karar doğrultusunda yolların ayrılacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezar toprağına dokunmak böylece kıt kanaat yaşamak zorunda olmaktan da kurtulacağına, zevki sefa içinde olacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine alamet eder.

Rüyada mezardan toprak aldığını görmek büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, hak yolundan bilerek ve isteyerek ayrılacağına, işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boş mezara toprak atmak kendisini sorgulama gereği duyacağına, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada mezara kürekle toprak atmak iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, keyfinin kaçmasına neden olacak olaylarla karşılaşmayacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments