Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada korkarak uyanmak

Rüyada korkarak uyanmak

Rüyada korkarak uyanmak iş, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, uzun bir hayat yaşayacağına, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, işleri konusunda büyük faydası dokunacak bir malzeme alacağına, borçlarını bitireceğine, kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına tabir olunur.

Rüyada korkarak uyanmak gördüyseniz:

  • Ufak tefek gerginlikleri veya sıkıntılı durumu saymazsak, ailenizi, evinizi veya özel hayatınızı ilgilendiren konularda ilerleme kaydedebilirsiniz.

Rüyada korkarak uyanmak işlerinin yolunda gideceğine, şansının bahtının açılacağına, değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken rüya sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, gidilecek yönün belirleneceğine işaret eder.

Rüyada kediden korktuğunu görmek çok mutlu bir hayata sahip olacağına, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, büyük atılımların yapılacağına yorulur.

Rüyada yılan görüp korkmamak çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, hepsinin alın terinin karşılığı olacağına işaret eder.

Rüyada korktuğu için ayetel kürsi okumak karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine ve özellikle hatalara karşı çok fazla müsamahalı davranmayacağına, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kor ateşi söndürmek iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, kötü günler geçirilse de, psikolojisini bozmayan rüya sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine delalettir.

Rüyada attan korktuğunu görmek Stresli ve zor günlerin yaşanacağına, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine ve kırgınlık yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada denizde korkarak yüzmek ferahlayacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, sermayesinin boşa gideceği yatırımlar yapacağına, yaşam içinde karşılaşılan problemlerin biteceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile hayırlı bir birliktelik yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kor demir görmek hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine ve yapılan işlerde büyük bir üne kavuşulacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, gözyaşı dökeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments