Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada korktuğu için ağlamak

Rüyada korktuğu için ağlamak

Rüyada korktuğu için ağlamak bereket ve zenginliğe kavuşacağına, kendi işini kurup başına geçeceğine, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına ve bir aile yemeğine katılıp çok güzel zaman geçirileceğine, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına, sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına işarettir.

Rüyada korktuğu için ağlamak gördüyseniz:

  • Başkalarına yapacağınız yardımların olumlu sonuçları olabilir.

Rüyada korkarak ağlamak aile hayatı içinde mutlu olunacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine işaret eder.

Rüyada korktuğu için ağlamak mutlu ve güzel günler yaşanacağına, atılan adımlar sayesinde kaybedilen kazancın, mal ve mülkün telafi edileceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına delalet eder.

Rüyada kaplumbağadan korktuğunu görmek esenliğe, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine,  sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına tabir olunur.

Rüyada korkarak yüzmek iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, sorunlu ve kötü zamanlar geçirileceğine işarettir.

Rüyada kor halinde ateş görmek yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, insanlar tarafından sevileceğine ve çok güzel günler yaşayacağına, daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada başkasının korktuğunu görmek evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına işaret eder.

Rüyada kor ateşe basmak meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına, büyük bir proje için kurulacak bir ortaklık kurulacağına, gönlünün rahata ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada kor ateş üstünde yürümek kazancının her gün daha fazla artacağına, yakasını belalardan ve belalı işlerden sıyıracağına, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments