Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarını yapmak

Rüyada mezarını yapmak

Rüyada mezarını yapmak tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına, şansın döneceğine, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, hayatta istediği her şeyi gerçekleştireceğine, yokluk içine düşeceğine, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, barış için adım atacağına yorulur.

Rüyada mezarını yapmak gördüyseniz:

  • İleride pişman olacağınız şeyler yapabilir veya söyleyebilirsiniz.

Rüyada mezara ev yapmak keyfinin ve neşesinin artacağına, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, kişinin hem maddi hem de manevi olarak büyük sıkıntılara düşeceğine alamet eder.

Rüyada mezarda banyo yapmak sarsılacağına ve çıkmaza gireceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına ya da sinema filmi izleyeceğine, hayırlı günlerin geleceğine ve rüya sahibinin yüzünün gülmeye başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezarlıkta piknik yapmak kara ve yaslı günler geçireceğine, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, anne ile ilişkilerin eski haline döneceğine delalettir.

Rüyada mezara tuvaletini yapmak maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, mutlu olacağına, rızık elde edeceğine, rahat yüzü göreceğine yorulur.

Rüyada mezar yapmak daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, uzun yıllardan beri hayalini kurduğu şeye yakında kavuşacağına, haberin gelmesi ile birlikte çok kazançlı işler için girişimlerde bulunacağına inanılır.

Rüyada kendi mezarını yapmak bir takım sorunlar çıkacağına, dertlerin biteceğine, sorunların aşılacağına, rüya sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine yorulur.

Rüyada mezara idrar yapmak yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada mezarlıkta ev yapmak hasta ise iyileşeceğine, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği ve elde ettiği zaman büyük bir başarıya ve hayırlı kazançlara sahip olacağı şeyleri alacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments