Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarlık yıkamak

Rüyada mezarlık yıkamak

Rüyada mezarlık yıkamak sorunlarının çözüleceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, elinin bollaşacağına, hayatının güzelleşeceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, beklenilen takdiri alacağına, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına ve kendisini yalnız hissedeceğine, iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına işaret eder.

Rüyada mezarlık yıkamak gördüyseniz:

  • Bazı konularda ya da işleri kendi yolunuzdan halletme konusunda fazla ısrarcı ya da talepkar olabilirsiniz.

Rüyada mezar yıkamak isabetli girişimlerde bulunup kendi işinin başına geçeceğine, endişe ettiği işlerin son bulacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada mezarlık yıkamak endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına delalet eder.

Rüyada mezar taşı yıkamak işlerin bu sayede çok güzel bir hal alacağına, rızıksız kalacağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine alamet eder.

Rüyada mezarlığı yıkamak ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, sorunlu geçen bir iş toplantısından zafere ulaşmış bir şekilde çıkacağına, özellikle geleceği konusunda maddi yönden tutumlu şekilde hareket etmekle kendisini ve sevdiklerinin hayatını riske atmayacağına rivayet eder.

Rüyada mezarlıkta bulaşık yıkamak sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına delalettir.

Rüyada mezarlıkta çamaşır yıkamak zahmetli işlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, sağlığının bozulmayacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine delalet eder.

Rüyada kendi cenazesini yıkamak uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, sağlığının da bozulacağına, karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada vücudunu yıkamak çok kötü günler geçirip dedikodu çıkaran kişi ya da kişiler ile büyük bir tartışma yaşayacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına ve aynı hataları yapmamak konusunda kendi kendisini telkin edeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments