Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarlıkta çamaşır yıkamak

Rüyada mezarlıkta çamaşır yıkamak

Rüyada mezarlıkta çamaşır yıkamak böylelikle yere daha sağlam basmayı başaracağına, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, sıkıntıların büyüyeceğine, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına, kibirli, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, ferah bir haneye sahip olunacağına delalettir.

Rüyada mezarlıkta çamaşır yıkamak gördüyseniz:

  • Sizin onları halletmeyi istemeniz bile yeterli olabilir.

Rüyada mezarlıkta çamaşır yıkamak kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının çamaşır yıkadığını görmek özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, işlerinizin bozulacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine ve yaşadığı rahatsızlıktan bir an önce kurtulacağına yorulur.

Rüyada gölde çamaşır yıkamak rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına işarettir.

Rüyada pınarda çamaşır yıkamak içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, hayal kırıklığına uğratılacağına, kazandığı her kuruşun alın teri ile ıslandığı için helal olduğuna ve hanesinde bolluk ve bereketin bir ömür boyu süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada suda çamaşır yıkamak kazanılan başarıları, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, yakın akrabadan gelecek habere, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölen birinin çamaşırını yıkamak kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, fesat ve kötü kimselerden olacağına, hayatında olumlu gelişmeler yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada çamaşır yıkamak asmak işlerinin çoğalacağına, düşkün kimselerin yardımına koşacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, rakiplerine büyük fark atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sürekli çamaşır yıkamak hastalıkların kişiye uzak duracağına, yaşlılığında dahi kimseye muhtaç olmadan, huzurlu bir yaşam sürüleceğine, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, psikolojik olarak düzeleceğine, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments