Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vücudunu yıkamak

Rüyada vücudunu yıkamak

Rüyada vücudunu yıkamak yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına, aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, iç dünyasının zenginleşeceğine, buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, çok kar getirecek işlere gireceğine ve muhtaç insanlara yardım etme konusunda büyük adımlar atacağına, hanesinde bolluk ve bereket olacağına, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada vücudunu yıkamak gördüyseniz:

  • İlerleme kaydetmek istediğiniz konularda istediğiniz sonuçları elde edebilirsiniz.

Rüyada vücudu yıkamak kendi işine sahip olacağına, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına, ziyandan ve kendisinden menfaat bekleyen kişilerden uzaklaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada vücut yıkamak dirliğin bozulabileceğine, üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına, ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına yorulur.

Rüyada vücudunu yıkamak yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, sıkıntı veren bir tanıdığından veya arkadaşından uzaklaşacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada vücutta yaralar çıktığını görmek huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, çok sıkıntılı günler yaşayacağına, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine delalettir.

Rüyada başkasının vücudunda yara görmek problemli durumlardan birinin çözüleceğine, istediği projeleri yapamayacağına, yaşamdaki küçük mutlulukların farkına varılacağına alamet eder.

Rüyada vücudunda lekeler görmek sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine işarettir.

Rüyada vücudunda siyah kıllar görmek ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, kefil olduğu insanlardan zarar göreceğine delalettir.

Rüyada vücuda bal görmek işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, bu sayede ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, almış olduğu borçları yakın bir zaman içinde geri ödeyeceğine, çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments