Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezar yıkamak

Rüyada mezar yıkamak

Rüyada mezar yıkamak yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine, yokluk ve geçim sıkıntısı ile geçen günlerinin de tamamen biteceğine, sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, ruhen ve bedenen yenileneceğine, tazeleneceğine ve canlanacağına, yatırımların heba olacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezar yıkamak gördüyseniz:

  • Bazı girişimlerinizin istediğiniz gibi ilerleyeceğine dair ipuçları yüzünü gösterebilir.

Rüyada mezar yıkamak sağlığını da kaybedeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, kişinin şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine işarettir.

Rüyada mezarlığı yıkamak hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, buna rağmen sağlam bir yapıya sahip olduğu için işyerinin herhangi bir sorun yaşamayacağına delalet eder.

Rüyada mezarlıkta çamaşır yıkamak temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, huzurunun, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına yorulur.

Rüyada mezarlıkta bulaşık yıkamak neşe ve sevinç içinde olacağına, istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, mutlu ve güzel günler yaşanacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine inanılır.

Rüyada mezar taşı yıkamak çevresinin kalabalıklaşacağına ve sosyal ilişkilerinin de daha canlı ve daha güçlü hale geleceğine, dualarını, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine, çok büyük sıkıntılar çekileceğine ancak bu sıkıntılardan sonra daha büyük sorunlar yaşanacağına yorulur.

Rüyada mezarlık yıkamak duaların kabul göreceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına, iş yeri sahibi olacağına, patron koltuğuna geçeceğine, iş hayatındaki başarılarının artacağına delalettir.

Rüyada evinin balkonunu yıkamak sevilen bir kişi sayesinde uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine inanılır.

Rüyada siyah yün yıkamak sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, uzun sürecek bir kırgınlık yaşanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments