Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarlığı yıkamak

Rüyada mezarlığı yıkamak

Rüyada mezarlığı yıkamak yaşamın kolay hale geleceğine, hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, küslük söz konusu ise en kısa zamanda barışılacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, moral olarak çökecek olan kişinin ailesi ile arasında da maddi konularda sevimsiz tartışmalar çıkacağına, sahip olmak istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına, yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine delalet eder.

Rüyada mezarlığı yıkamak gördüyseniz:

  • Bazı konularda ödün vermeniz veya kurallarınız konusunda esnek olmanız belli başlı anlaşmaların kurtarılmasını ya da geliştirilmesini sağlayabilir.

Rüyada mezarlıkta bulaşık yıkamak iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, çaresizliğinin büyüyeceğine, zenginlik sahibi olunacağına tabir olunur.

Rüyada mezarlıkta çamaşır yıkamak yakın zamanda başınıza bazı sıkıntılar geleceğine, mutluluğu ve huzuru yakalama fırsatına ve şansına sahip olacağına, gelişim içine girileceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezarlık yıkamak hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine işaret eder.

Rüyada mezar taşı yıkamak dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına, yaşamı boyunca niyetini ve kalbini bozmadan hareket ettiği için her işinin rast gideceğine işarettir.

Rüyada mezar yıkamak büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine, mal mülk sahibi olunacağına, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada mezarlığı yıkamak atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yağlı bulaşık yıkamak bol bol hayır duası alınacağına, maddi konuların çözüme kavuşacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada denizde saç yıkamak tatsız bir durumla uğraşmak zorunda kalınacağı, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, sıkıntıların çözüme ulaşacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments