Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezar uyumak

Rüyada mezar uyumak

Rüyada mezar uyumak büyük ve önemli bir kimse olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, huzurunu yerine getireceğine ve kişinin kendisi için çok isabetli bir şey yapmış olacağına, yükseleceğine, istediği noktaya gelerek, olmayı hedeflediği makama da oturacağına, hem özel hayatında hem de ticaret hayatında mutluluğu yakalayacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezar uyumak gördüyseniz:

  • Ertelemeler, rötarlar veya yanlış anlaşılmalar sıkıntı yaratabilir.

Rüyada mezar üstünde uyuduğunu görmek çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mezar üzerinde uyumak günü birlik kazanç elde edeceğine, atılan adımların getirisinin çok büyük olacağına, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezarlıkta uyumak eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, malvarlığının artacağına, ruhsal olarak çok iyi olunacak bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada mezarlığın yanında uyumak lüks ve konforlu bir hayata kavuşacağına, aylık gelirinin artacağına, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezarın yanında uyumak elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına delalet eder.

Rüyada mezarda uyumak uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, huzurlu günler görüleceğine, zor zamanların geride kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezar uyumak umutsuzluklarını geride bırakacağına, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine, geleceğinin parlak, şansının da açık olacağına tabir olunur.

Rüyada mezar içinde uyumak huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, borçsuz, maddi sorunlar olmadan, zengin bir hayata sahip olunacağına, kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments