Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezar taşı öpmek

Rüyada mezar taşı öpmek

Rüyada mezar taşı öpmek her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, çok kötü durumlara düşüp zarara uğramaya sebep olan şanssızlığın kısa zamanda kırılacağına, iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine ve kazancının katbekat artacağına, geçim sıkıntısının sona ereceğine, endişeli ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, zor zamanlar geçirileceğine, bu yüzden rüyayı gören kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, büyük üzüntüler yaşayabileceğine, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine rivayet eder.

Rüyada mezar taşı öpmek gördüyseniz:

  • Bazı işler ters giderse, ısrarla plana sadık kalmaya çalışmamakta fayda var.İstemeyerek gerçekleri çarpıtmanız veya başkalarını kötü gösterebilecek tavırlar sergilemeniz durumunda hoş karşılanmayabilirsiniz.

Rüyada mezar taşını öpmek maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, eline geçen her fırsatı değerlendirerek toparlanmak istese de bir türlü başaramayacağına inanılır.

Rüyada mezar taşı öpmek keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına, büyük tartışmaların sonlanacağına, rüya sahibinin isteklerine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine rivayet eder.

Rüyada mezarı öpmek kendisine çok daha fazla yetki verileceğine, sıkıntılarının günden güne artacağına, uzun sohbetler edeceğine inanılır.

Rüyada mezar öpmek sıkıntılı günler geçirileceğine, çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına tabir olunur.

Rüyada mezar toprağı öpmek aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine rivayet eder.

Rüyada mezar taşının düştüğünü görmek iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük deneyimler kazanılacağına, sürekli olarak emirler veren rüya sahibinin pek çok kişiyle arasının açılacağına, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile alınacak karar doğrultusunda yolların ayrılacağına rivayet eder.

Rüyada mezar taşını görmek sıkıntılarının biteceğine, iş hayatında sözü geçen biri olacağına, saygınlığa, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada arapça yazılı mezar taşı görmek dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine ve personelle ilgili istenmeyen bir durumun ortaya çıkacağına, hayırlı işlere girişileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments