Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarlığa yatak sermek

Rüyada mezarlığa yatak sermek

Rüyada mezarlığa yatak sermek eskisi gibi keyifle istediğini yiyip, içebileceğine, orada ihtiyacı olan huzuru, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, büyük aksilikler yaşayacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, saygınlığını yitireceğine ve insanlar tarafından ayıplanacağına inanılır.

Rüyada mezarlığa yatak sermek gördüyseniz:

  • Sizinle benzer düşüncelere sahip kişilerle iiş birliğine girmeniz belli amaçlarınıza ulaşmanızı sağlayabilir.

Rüyada mezarlığa yatak sermek insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada yatağa beyaz çarşaf sermek birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine, işinde çok büyük adımlar atacağına delalettir.

Rüyada yatak örtüsü sermek kurulan bir ortaklığın büyük kazançlara kapı açılacağına ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, çok hayırlı işlere girileceğine, aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine ve çok büyük bit huzur ve mutluluk duyulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yere yatak sermek doğruluktan ayrılmayacağına, aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına, maddi olarak zor bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yatak çarşafı sermek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine, alacağı övgüye, takdir görecek pek çok iş yapacağına, bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına yorulur.

Rüyada yatak sermek zor durumda olan kişilerin de gittikçe batacağına, atılan adımların zorluk yaratacağına, düşünmeden hareket edeceğine delalettir.

Rüyada misafire yatak sermek iş hayatı içinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine yorulur.

Rüyada yatağa çarşaf sermek çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, karının tok, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, İslamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments