Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarlığa girmek

Rüyada mezarlığa girmek

Rüyada mezarlığa girmek uzun zamandan beri sevdiği ancak bunu bir türlü söyleyemediği kişiye kalbini açacağına, emrinde insan çalıştıracağına, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine, başarılarının sürekli olacağına ve hiçbir zaman dara düşmeyeceğine, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, mutluluk dolu bir döneme girileceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, malının, parasının ve canın güvende olacağına rivayet eder.

Rüyada mezarlığa girmek gördüyseniz:

  • Bazı plan veya projeleriniz konusunda ısrarcı olmanız sonunda direnci kırmanızı sağlayabilir.

Rüyada ölmek mezara girmek emeklerin boşa gitmeyeceğine, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, maddi olanaklarının artacağına yorulur.

Rüyada boş mezarın içine girmek sorunlarının çözümü için daha iyi adımlar atacağına, hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine, kazandıkları ile daha büyük yatırımlar gerçekleştirerek çok büyük bir işe sahip olacağına delalet eder.

Rüyada diri mezara girmek elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına, aile bireyleri arasında birlik ve beraberliğin sağlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezarlığın içine girmek düzeninin bozulacağına, emeklerinin boşa gideceğine, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına delalettir.

Rüyada mezara girmekten korkmak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, işveren koltuğunda oturacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine, artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına inanılır.

Rüyada mezarlığa girmek üzüleceğine, pişman olacağına, sinirlerinin yıpranacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine, işlerin rast gideceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına işarettir.

Rüyada gece mezarlığa girmek anne babanın çok hoşuna gidecek bir adım atılacağına, işten eve bir hayat yaşayacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına delalettir.

Rüyada canlı canlı mezara girmek yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, onlara umut bağlayacağına fakat işlerinin istediği yönde ilerleme göstermeyeceğine, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments