Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezara girmekten korkmak

Rüyada mezara girmekten korkmak

Rüyada mezara girmekten korkmak platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, bu işten beklentisinin çok üstünde kazanç elde edeceğine, programların ve projelerin tutmayacağına, umutların, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, kendisine rakip olan insanların ortaya atacağı dedikoduları ortadan kaldıracağına, yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına, sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine yorulur.

Rüyada mezara girmekten korkmak gördüyseniz:

  • Yeni kurulacak arkadaşlıklar vizyonunuzu genişletebilir.

Rüyada mezara girmekten korkmak kişinin fena halde yanılacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine, özlediği yerlere yolculuk edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada gerdeğe girmekten korkmak kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, hedefleri daha net hale getirip, koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına delalet eder.

Rüyada hapse girmekten korkmak sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, daha hızlı ve daha güvenli adımlar atılacağına, yeni başlangıçların yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada denize girmekten korkmak sevinçli haberlerin geride kalacağına, hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, rahat şekilde geçineceğine, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada mezarlıkta korkmak aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine ve dünya nimetlerinden yana çok şanslı ve kısmetli olacağına, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada mezarlıktan korkmak kişinin karşısına çıkan her türlü engeli aşarak, pes etmeden yoluna inanç ve azim içinde devam ederek, istediği başarıya kavuşacağına, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezardan korkmak ruhsal olarak zarara uğranacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine, karşısına büyük ve eşsiz kapılar açılacağına rivayet eder.

Rüyada ölmeden mezara girmek sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine, sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments