Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karşılıklı bakışmak

Rüyada karşılıklı bakışmak

Rüyada karşılıklı bakışmak yeni bir haneye sahip olacağına, yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine, çok önemli olmayan bir sebepten ötürü malının büyük bir kısmını kaybederek çok büyük zarara uğrayacağına delalet eder.

Rüyada karşılıklı bakışmak gördüyseniz:

  • Siz bir bayansanız, sosyal ilişkileriniz sırasında tanışacağınız bir erkekle hoş bir macera başlatabilirsiniz.

Rüyada karşılıklı bakışmak eve huzurun ve bereketin geleceğine, ekmeksiz kalacağına, kişinin sosyal çevresinin evliliğine olumlu katkılarda bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin biriyle bakışmak özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına yorulur.

Rüyada askerle bakışmak çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, dertlerin ve zorlukların da biteceğine, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir erkekle bakışmak gelirini de büyük oranda arttıracağına, stres içinde günler geçireceğine, ekonomik kayıpların sürekli artacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir erkekle göz göze bakışmak gözyaşı dökeceğine, çaresiz kalacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına delalet eder.

Rüyada köpekle bakışmak büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, yuva kurmasına yardımcı olunacağına yorulur.

Rüyada tanımadığın bir kızla bakışmak çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine,  işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına inanılır.

Rüyada sevdiğin erkekle bakışmak bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, mali krize gireceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, kolaylığa kavuşacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments