Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin erkekle bakışmak

Rüyada sevdiğin erkekle bakışmak

Rüyada sevdiğin erkekle bakışmak sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, maddi gücünün azalacağına, kişinin şansının da açılmaya başlamasıyla beraber hayattan daha çok tat alacağına, yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, ancak çok büyük bir zarar görmesine, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına, çalışmada çıkan bir sorun yüzünden baş ağrısına sebep olacak bir kişiden öneri alınacağına ve deyim yerindeyse bu kişinin gevezeliklerinin ve boş boğazlıklarının çekileceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğin erkekle bakışmak gördüyseniz:

  • Tuhaf teklif, öneri veya davetler söz konusu olabilir.

Rüyada sevdiğin erkekle bakışmak bazı sıkıntılar ve sorunlar yüzünden daha önce yarım bırakmak zorunda kaldığı çalışmaları tamamına erdireceğine, tez zamanda duyulacak hayırlı bir habere, yapılan yardımların hiçbir şeye yaramayacağına işarettir.

Rüyada sevdiğin biriyle bakışmak kişinin çalıştığı yerde hakkında çıkarılan laf, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine, maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğin kızla bakışmak iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına ve dileklerinin de gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada sevdiğin kişiyle bakışmak sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına işarettir.

Rüyada sevdiğiyle bakışmak yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, günahların af olacağına işarettir.

Rüyada sevdiğinle bakışmak birçok yeni fikir edinileceğine, işlerinde bereket olacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına inanılır.

Rüyada sevdiği kızla bakışmak saygı göreceği gibi, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına, iyi yürekli, kendisine güvenilebilecek dosta, çok güzel gelişmeler ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada bir erkekle göz göze bakışmak rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments