Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkekle bakışmak

Rüyada erkekle bakışmak

Rüyada erkekle bakışmak eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, yaşanan kırgınlıkların, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine, büyük borçların altında ezileceğine, o arkadaşından büyük yardımlar alacağına, daha iyi bir yaşama sahip olma hakkı varken adım atamamak ve gereken cesareti gösterememesi yüzünden olduğu yerde sayacağına, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, aile sahibi olup, yuva kuracağına, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, hanesine huzurun, mutluluğun, rahatın ve konforun geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada erkekle bakışmak gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi, işinizi veya mal varlıklarınızı ilgilendiren konular ön plana çıkıyor.

Rüyada bir erkekle göz göze bakışmak sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, elindeki malların gideceğine, sorunlarını bu sayede çözeceğine inanılır.

Rüyada sevdiğin erkekle bakışmak sorunlarının çözüleceğine, işlerini yoluna koymak için yeni bir çevreye gireceğine, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına işaret eder.

Rüyada tanımadığın bir erkekle bakışmak kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine, istediği oranda da eğleneceğine ve keyif duyacağına, mütevaziliğini asla elden bırakmayacağına yorulur.

Rüyada bir erkekle bakışmak sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına, rahat nefes alınacak bir döneme girileceğine, ruhani önderlik yapacağına yorulur.

Rüyada erkekle bakışmak sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, bir hatadan yahut günahtan pişman olmaya, kararlarına saygı duyulacağına alamet etmektedir.

Rüyada köpekle bakışmak uzun zamandan beri işe yaramadığı ve kullanılmadığı düşünülen bir eşyanın elden çıkarılacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde refah seviyesinin gittikçe yükseleceğine, daha sonra da bu durumdan kurtulmak için uzun süre çaba göstereceğine alamet eder.

Rüyada sevgiliyle bakışmak çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, eşiyle arasına nifak sokulacağına inanılır.

Rüyada kızla bakışmak şansın ve bahtının da açılacağına, kişinin gerek bedenen, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments