Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada askerle bakışmak

Rüyada askerle bakışmak

Rüyada askerle bakışmak aile bireylerine bu sayede çok büyük yardımlarda bulunulacağına, karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, bir türlü kendine gelemeyeceğine, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, arsa veya gayrimenkul gibi değerli yatırımlar yaparak geleceğini düşünerek hareket edeceğine, parasal darboğazdan kurtulup ferahlığa ve düzlüğe çıkılacağına, karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına, bu sayede olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine, uzun süredir devam eden bir sorunun yakın zamanda çözüme kavuşacağına delalet eder.

Rüyada askerle bakışmak gördüyseniz:

  • Aile içindeki mal veya eşya ile ilgili bir tartışmaya girebilirsiniz.

Rüyada askerle bakışmak önemli işler yapacağına böylece toplumda çok sevileceğine, işinde profesyonel kimse olacağına, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğinle bakışmak her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına, çok üzüntülü ve stresli günlerin yaşanacağına, eğer rüya sahibi kendisini ve işini bir an önce toparlamazsa kısa zaman içinde iflas edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle göz göze bakışmak en önemli anlarda destek görüleceğine, birçok kişinin dikkatini çekeceğine ve bu sayede birbiri üstüne iş teklifi alacağına, maddi açıdan büyük kazanç getirecek projelere imza atılacağına tabir olunur.

Rüyada kadınla bakışmak bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, sorunlu bir hayat yaşayacağına, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, kadim dostlar edineceğine, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada biriyle göz göze bakışmak hiçbir önemli ve ciddi sorunun kalmayacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına, huzursuzluklara neden olacak sözlerin duyulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kızla bakışmak sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine yorulur.

Rüyada eski sevgiliyle bakışmak bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine, karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine işaret eder.

Rüyada birinin bakışlarını görmek mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına, bir sebeple iş hayatında zor günler geçireceğine, dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, berekete, bolluk içinde, zengin bir hayat sürüleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments