Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarlığa ev yaptırmak

Rüyada mezarlığa ev yaptırmak

Rüyada mezarlığa ev yaptırmak atılan adımların hayırlı haberleri ve kişileri beraberinde getireceğine, kafasını toplamasına yardımcı olacağına ve bu sayede de hayatıyla ilgili çok daha sağlıklı kararlar verebileceğine, çalışmaların günden güne daha popüler olacağına, büyük bir zenginliğe kavuşacağına, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, mesleğini ihmal etmeden, her türlü eğitici konferansa, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına, kalp kırıklığına neden olacağına, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada mezarlığa ev yaptırmak gördüyseniz:

  • Kırmızı çizgileri geçmemekte fayda var.

Rüyada mezarlığa ev yapmak çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezarlıktan ev almak kendisinin de ne olduğunu anlayamayacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, büyük üzüntüler yaşayabileceğine alamet etmektedir.

Rüyada evde mezar taşı görmek kendisini üzen şeylerin sona ereceğine, kazancın günden güne artacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, üzüntülerinin biteceğine delalettir.

Rüyada evde mezar kazmak her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine, kazançlı işler yapılacağına, çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada mezarlıkta ev yapmak günahlarından tövbe etmeye, rahat nefes alınacak bir döneme girileceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada mezarda ev görmek hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına, fikirlerinin can bulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezar üstüne ev yapmak ödemelerini yapamaz hale geleceğine, yanlış yönde kararlar verileceğine, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına inanılır.

Rüyada mezarlığa yakın ev almak elindekilerle yetinmeyi bileceğine, sıkıntılarını atlatacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments