Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarda ev görmek

Rüyada mezarda ev görmek

Rüyada mezarda ev görmek güzel evlatlar yetiştireceğine, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine ve insanlardan çok büyük övgüler ve takdirler alınacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, konfor içinde yaşayacağına, ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, çok büyük hayır duaları alacağına, işlerin yoluna gireceğine delalettir.

Rüyada mezarda ev gördüyseniz:

  • Pazarlıkla neler elde edebileceğiniz üzerinde durmalısınız.

Rüyada mezarlık içinde ev görmek gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, insanlardan uzaklaşılacağına, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine tabir olunur.

Rüyada mezar üstüne ev yapmak çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, rüya sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, çeşitli kırgınlıklar olacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, eline güzel fırsatların geçeceğine inanılır.

Rüyada mezarlıktan ev almak kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada evde mezar kazmak hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine, sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına işarettir.

Rüyada mezarlığa ev yaptırmak borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine, keyfin bozulacağına işarettir.

Rüyada mezardan ev almak daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, dost çevrenizin genişleyeceğine, sevdiği kişiler ile hayatında unutamayacağı şeyler yaşayacağına işarettir.

Rüyada mezarın yanında ev görmek bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine yorulur.

Rüyada mezarlık yanında ev görmek dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments