Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarlıktan ev almak

Rüyada mezarlıktan ev almak

Rüyada mezarlıktan ev almak hayat standardı ve kalitesi olarak kişinin dilediği gibi yaşamaya devam edeceğine, sonradan da aslında kendini bu denli yıpratmasını gerektirecek kadar kötü bir şey olmadığını anlayacağına, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına, çektiği eziyetle baş başa kalacağına, kime gideceğine, bolluk ve bereketin artacağına rivayet eder.

Rüyada mezarlıktan ev almak gördüyseniz:

  • Planlarınızı paylaşmanız işleri güçleştirirken, gizli hareket etmeniz ilerlemeyi hızlandırabilir.

Rüyada mezarlığa yakın ev almak adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, güzel günlerin yaklaştığına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına tabir olunur.

Rüyada ev içinde mezar görmek kaynak bulunduğunda çok başarılı bir çalışma ortaya konulacağına, işinin gücünün rast gideceğine ve hayırlı uğurlu olacak başlangıçların yapılacağına, sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine yorulur.

Rüyada evde mezar kazmak sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, varolan borçların ödeneceğine, işinde itibar edineceğine inanılır.

Rüyada mezardan ev almak yeni ev eşyaları alınacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, tamamen içine kapanacağına alamet etmektedir.

Rüyada evlıya mezarı görmek sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, çok üzüleceğine ve mutsuz olacağına, bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada mezarın yanında ev görmek kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine, tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezarlıkta ev yapmak düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, hastalıklara şifa bulunacağına, yaşanan sıkıntılardan, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada mezar üstüne ev yapmak eline yüklü miktarda para geçeceğine ve mal ve mülk sahibi olarak hiç olmadığı kadar rahat bir hayata kavuşacağına, bir sebeple çok zorlanacağına, beklentilerin boşa çıkmayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments