Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ormana doğru yürümek

Rüyada ormana doğru yürümek

Rüyada ormana doğru yürümek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve uzun zamandan beri istenen arabaya sahip olunacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, huzur içinde yaşayacağına, işlerinin düzeleceğine, bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine, bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına ve ailesine de son nefesine kadar bakıp, onları rahat ettireceğine, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada ormana doğru yürümek gördüyseniz:

  • Karşıt görüşlü kişiler veya ufak tefek tartışmalar sıkıntı yaratabilir, uzak kalmanızda fayda var.

Rüyada ormana doğru yürümek bekarsa yakında evleneceğine ve mutlu olacağına, mali olarak birkaç ay boyunca dara düşüleceğine, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına ve bu sayede kendisini hiç olmadığı kadar rahat hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada ateşe doğru yürümek uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına işarettir.

Rüyada yukarıya doğru yürümek sevdiği kişi ile çok güzel bir birliktelik yaşayacağına, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, sevdiği insanla arasına mesafe gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada camiye doğru yürümek sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, hayatının bir düzene kavuşacağına, hayatta kendini hiçbir zaman yalnız ve çaresiz hissetmeyeceğine işaret eder.

Rüyada denize doğru yürümek yaşayacağı felaketlerden burnu dahi kanamdan kurtulmayı başaracağına, rahatsızlık duyulacağına, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına delalettir.

Rüyada yukarı doğru yürümek kötü sözler sarf ederek kalp kırıklığına yol açılacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, moral bulacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine yorulmaktadır.

Rüyada dağa doğru yürümek hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, hiçbir şeyin dozunu kaçırmayacağına, sorunların çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada kabeye doğru yürümek iş hayatında ve aile hayatında tartışmaların çok yoğun bir şekilde yaşandığı ve sorunlara bir türlü çözüm bulunamadığı bir döneme girileceğine, helal kazanç elde edileceğine, bol nimete kavuşulacağına, insanlar tarafından da daha çok sevgi ve saygı göreceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments