Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güneşe doğru yürümek

Rüyada güneşe doğru yürümek

Rüyada güneşe doğru yürümek dertlerinin sona ereceğine ve huzuru bulacağına, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine, hoş muhabbette olacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine, başarılarının artacağına, onun yolundan ayrılmayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına veya aldığı iyi eğitimi doğru firmalarda değerlendirme şansı bularak hayal ettiği kariyer için her türlü iyi şartı ele geçireceğine, çok sıkıntı çekeceğine, iş, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına delalettir.

Rüyada güneşe doğru yürümek gördüyseniz:

  • Siz onları durdurmazsanız veya bazı şeyleri karşılıklı tartışmaktan keyif aldığınızı belirtirseniz, daha çabuk normale döneceklerdir.

Rüyada güneşe doğru yürümek sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine inanılır.

Rüyada güneşe doğru koşmak başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına, gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına, çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına işarettir.

Rüyada güneşe doğru namaz kılmak çok üst mevkilere terfi ederek büyük bir güç sağlayacağına, iş hayatında çok tanınan ve güvenilen biri olunacağına, herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine delalet eder.

Rüyada güneşe doğru uçmak dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada yukarı doğru yürümek eşinden yana huzurlu olacağına ve yüzünün güleceğine, çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, evine huzurun ve bereketin geleceğine, dualarının kabul olacağına delalet eder.

Rüyada kabeye doğru yürümek seyahatlere katılacağına, çok sıkıntı çekeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına yorulur.

Rüyada camiye doğru yürümek olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına, çaresizleşeceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına işaret eder.

Rüyada mezarlığa doğru yürümek yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine ve bu sayede herkesin kıskanarak bakacağı işlere imza atacağına, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve maddi açıdan çok büyük kazançlar elde edileceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments