Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabeye doğru gitmek

Rüyada kabeye doğru gitmek

Rüyada kabeye doğru gitmek onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine ve kendisinin de rahata kavuşacağına, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına, esenlik, rahatlık ve ferahlık bulacağına, moralinin, keyfinin yerine geleceğine, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, sorunlarının azalmayarak her geçen gün daha fazla çoğalacağına, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, tanınmayan birini gurbete yollamak ise kişinin işle alakalı bir görev yüzünden yurt dışına ya da çok uzak bir yola çıkacağına tabir olunur.

Rüyada kabeye doğru gitmek gördüyseniz:

  • Tartışmalara başlamadan önce aslen ne istediğinizi bilmenizde fayda var.

Rüyada kabeye doğru gitmek yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, özellikle bekar kimseler için eğlenceye düşkün, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına delalet eder.

Rüyada kabeye doğru namaz kılmak sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, günlerini bunun için harcayacağına, daha güçlü hale geleceğine ve onlardan önde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kabeye doğru uçmak hayatı boyunca türlü aksilikler ve sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına, barış için adım atacağına ve olumlu geri dönüş alıp, bu durumu bitireceğine, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine ve hak etmediği davranışlara maruz kalacağına delalet eder.

Rüyada kabeye doğru koşmak sıkıntılarının ve sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine, yaşamının tadını çıkaracağına, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kabeye doğru yürümek rütbe alacağına, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine rivayet eder.

Rüyada mezarlığa doğru gitmek endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına ve rahata ereceğine delalet eder.

Rüyada denize doğru gitmek zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, sıkıntıların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada ışığa doğru gitmek girdiği her ortamda sevilip, sayılacağına, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, hayırlı insanlar ile tanışılacağına ve engel olan insanlara rağmen mutlu bir hayat sürüleceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments