Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarlığa doğru koşmak

Rüyada mezarlığa doğru koşmak

Rüyada mezarlığa doğru koşmak gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, zenginliğe kavuşacağına, huzurlu ve sakin bir yaşama, emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, kendisine kar ve mutluluk getireceğine, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına tabir olunur.

Rüyada mezarlığa doğru koşmak gördüyseniz:

  • Olaylar kendiliğinden yatışacaklardır.

Rüyada mezarlığa doğru koşmak aileye yeni bir bebeğin katılacağına, yönetici makamına oturacağına, yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına ve bu durumun bir süre devam edeceğine inanılır.

Rüyada karanlığa doğru koşmak üzüntülerinin son bulacağına, hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kabeye doğru koşmak sevinileceğine, çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına yorulur.

Rüyada birine doğru koşmak çok büyük menfaatler kazanacağına, çok sağlıklı bir bedene sahip olacağına, atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına alamet etmektedir.

Rüyada trene doğru koşmak rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine, işinin gücünün rast gideceğine ve karşısına kazancının çoğalmasını sağlayacak hayırlı ve güzel kısmetlerin çıkacağına, kendisine yeni kısmetler sunacağına ve aza kanaat etmesi durumunda çoğu kendisine nasip edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada güneşe doğru koşmak zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine, işlerin çok büyümeyeceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına delalet eder.

Rüyada denize doğru koşmak çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, işindeki verimliliğinin artacağına, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine inanılır.

Rüyada camiye doğru koşmak mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments