Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ışığa doğru gitmek

Rüyada ışığa doğru gitmek

Rüyada ışığa doğru gitmek sorunlu olaylarla karşılaşacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, çok hayırlı adımların atılacağına, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, en büyük hayalinin gerçekleşeceğine ve hayata yeni bir başlangıç yapacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, bu sorunlardan ötürü neredeyse hastalanacağına ancak yakın bir zaman içinde bu sıkıntılarından kurtulması için Allah’ın çok büyük yardım edeceğine, mutsuz, üzgün ve hasta olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ışığa doğru gitmek gördüyseniz:

  • Belli konularda size asistanlık hizmeti öneren kişileri ciddiye almalısınız, gerçekten yardımcı olmayı teklif ediyor olabilirler.

Rüyada ışığa doğru gitmek böylece hayırlı bir yola girileceğine, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, hata yapılacağına işaret eder.

Rüyada mezarlığa doğru gitmek daha yüksek bir noktaya geleceğine, işinde itibar edineceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, sonunda hayır getiren bir habere kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada denize doğru gitmek sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, bilgiyle donanacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine ve alınteri dökerek helal para kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kabeye doğru gitmek hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, zarar edilen işlerin yoluna gireceğine, kalbinin temiz olması, niyetlerinin de hayır taşıması sayesinde karşısına aksiliklerin, kötülüklerin, kaza ve belaların çıkmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yanlış yöne doğru namaz kılmak yapılan çalışmaların heba olacağına, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, çok mutlu olacağı günler geçireceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına rivayet eder.

Rüyada denize doğru koşmak hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, karşısına kötü insanlar çıkacağına işaret eder.

Rüyada doğru konuşmak etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine ve çok istediği halde hayal ettiği şeyleri gerçekleştirmek için bir türlü fırsat yakalayamayacağına, bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına işarettir.

Rüyada aşağı doğru kaymak kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments