Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarların yıkıldığını görmek

Rüyada mezarların yıkıldığını görmek

Rüyada mezarların yıkıldığını görmek ayrılık yaşanacağına, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, adeta havalara uçacağına ve iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve kazançlı kararlar vereceğine, kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, borçlarının kapanacağına ve yaşamının daha kolay hale geleceğine, kişinin işlerinin yoluna gireceğine, aralarında pürüz varsa da konuşarak tatlıya bağlanacağına rivayet eder.

Rüyada mezarların yıkıldığını gördüyseniz:

  • Çok fazla istediğiniz konularda ısrarcı olabilirsiniz.

Rüyada mezarların yıkıldığını görmek eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, hikmet sahibi olacağına, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına işaret etmektedir.

Rüyada yıkılan mezar görmek rızkının ve kazancının bollaşacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine, özellikle mutsuz ilişkileri sonlandırmak için hamlelerde bulunacağına, kısmetli bir yıl geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada mezar taşının yıkıldığını görmek gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, ona göre davranacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine ve rüya sahibinin aksiliklere ve engellere takılmayacağına alamet eder.

Rüyada yıkılmış mezar görmek aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına ve çok üzüleceğine, ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, varolan borçların ödeneceğine, rüyayı gören kişinin planlarının ters tepeceğine ve kişinin kaderini yaşamak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezarın yıkıldığını görmek ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına, işlerin çok yakın bir zaman içinde çözüme kavuşmasına yardım edeceğine, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına tabir olunur.

Rüyada mezarlığın yıkıldığını görmek içinin hafifleyeceğine, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada depremden binanın yıkıldığını görmek kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, hayatının kolaylaşacağına ve daha keyifli hale geleceğine, hastalıklarından kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada bir köprünün yıkıldığını görmek alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, bir sebeple insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments