Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yıkılan mezar görmek

Rüyada yıkılan mezar görmek

Rüyada yıkılan mezar görmek kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine ve engellerin ortadan kalkacağına, kişinin maddi imkanlarının çoğalacağına, yapmak istediklerine, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine, kişinin evliliğinde her zaman güvensiz, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına, işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, sıkıntıdan kurtulacağına, keyfinin yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada yıkılan mezar gördüyseniz:

  • Yapmak istemediğiniz ya da doğru bulmadığınız şeyler konusunda sizi iknaya çalışan kişiler olabilir.

Rüyada mezar taşının yıkıldığını görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, bir sağlık sorunuyla uğraşmak zorunda kalınacağına alamet eder.

Rüyada yıkılmış mezar görmek atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine, yüzünün de yerlere düşeceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada mezarların yıkıldığını görmek kurtulmak için bazı yollar deneneceğine, o kimseler sayesinde eline pek çok olanağın geçeceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına delalet etmektedir.

Rüyada mezarlığın yıkıldığını görmek aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, bunun da kendisini çok etkileyeceğine, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yıkılan mezar görmek kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, uzun uğraşlar ve büyük çabalara rağmen bir türlü aşılamayacağına, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezarın yıkıldığını görmek dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada camii yıkıldığını görmek eğitim hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine, yapılan yanlışlardan dönülerek çok daha sakin ve aklı başında bir hayat sürdürüleceğine, hoşsohbet birisi ile dostluk kurulacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir duvarın yıkıldığını görmek aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments