Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yıkılmış mezar görmek

Rüyada yıkılmış mezar görmek

Rüyada yıkılmış mezar görmek çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, sorun üzerine sorun yaşanacağına, bazı kişilerle aralarında büyük anlaşmazlıklar yaşanacağına, her türlü iş pürüzünü yok ederek geleceğe daha umutlu bakacağına, çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla aklından geçen ve uzun yıllardan beri yapmak istediği her şeyi yapacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, gayrimenkul sahibi olunacağına işarettir.

Rüyada yıkılmış mezar gördüyseniz:

  • Olumlu yaklaşımlar olumlu sonuçlar doğurabilir.

Rüyada mezar taşının yıkıldığını görmek anne baba sözünün dinlenmemesinden ötürü birçok hata yapılacağına, uzun süre bu durumun devam edeceğine, ticarette çok başarılı olup, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine alamet eder.

Rüyada mezarlığın yıkıldığını görmek maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, sorunların üstüste geleceğine, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine işarettir.

Rüyada yıkılan mezar görmek karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, sürpriz bir şekilde gelen yardım sonucu borçlarından kurtulacağına delalettir.

Rüyada yıkılmış mezar görmek çok büyük kazanç elde edileceğine, maddi ve manevi olarak zarar edileceğine ve uzun zaman sonra ilk kez kötü haber alınacağına, hayırlı bir haber alınacağına ve konuşulacak bazı konuların yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine alamet eder.

Rüyada mezarın yıkıldığını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına, tanınmayan birini gurbete yollamak ise kişinin işle alakalı bir görev yüzünden yurt dışına ya da çok uzak bir yola çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezarların yıkıldığını görmek işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, kendisi için uygun olmayan bir ilişkiyi sonlandıracağına, şöhret elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada yıkılan bina görmek ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, insanların yolunu aydınlatacağına, onlara hocalık edeceğine, Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada tuvalet duvarının yıkıldığını görmek yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, bu sayede içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine, ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments