Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarın yıkıldığını görmek

Rüyada mezarın yıkıldığını görmek

Rüyada mezarın yıkıldığını görmek ruh sağlığının bozulacağına, sorunların kısa zamanda temizleneceğine, ferah bir haneye sahip olunacağına, tatsızlıkların ortadan kalkacağına, düşmanlıkların biteceğine, işinde büyük başarı elde edeceğine, ilim irfan sahibi insanların fikirleri ve önerilerine kulak vereceğine, çok üzüntülü yollardan geçeceğine, üzerinde baskı kurmak isteyen insanların varlığını fark edip önlem alacağına, aile işlerinin başına geçeceğine ve hem ev, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına işarettir.

Rüyada mezarın yıkıldığını gördüyseniz:

  • Verdiğiniz kararlardan vazgeçmek ya da planlarınıza bağlı kalmamak çok fazla tarzınız olmasa da, son zamanlarda aldığınız kararları veya yaptığınız düzenleme ya da planları gözden geçirebilirsiniz.

Rüyada mezarlığın yıkıldığını görmek eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına ve hastalık yüzü görmeyeceğine, hayır getirecek bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mezarların yıkıldığını görmek mahsullerin fazlalaşacağına, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada yıkılan mezar görmek pürüzlü durumları halletmek için aile üyelerini ikna etmek isteyeceğine, yüksek mertebeye geleceğine, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına delalettir.

Rüyada mezarın yıkıldığını görmek kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, eskisinden daha iyi ve daha başarılı bir hal alacağına yorulur.

Rüyada mezar taşının yıkıldığını görmek gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, dertlerin sona ereceğine, elinde bulunan imkânları çok akıllıca bir şekilde kullanarak hayırlı kazançlar elde edeceğine ve aile bireyleri ile birlikte gireceği bir iş sayesinde çok takdir edilen ve insanlar tarafından takip edilen bir kişi olacağına delalet eder.

Rüyada yıkılmış mezar görmek şansının da yaver gitmesi ile kısa zamanda kendi işinin başına geçeceğine, karamsar ve umutsuz olacağına sonra da kafasındaki soru işaretlerine cevap bulacağına bu sayede korkularından, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, bu durumu içine sindiremeyerek zor ve üzüntülü günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada duvarın yıkılması görmek hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına, aile hayatında çok güzel bir birlikteliğe yelken açılacağına, gönül işlerinin hareketleneceğine işarettir.

Rüyada komşusunun evinin yıkıldığını görmek hayalindeki işi gerçekleştireceğine, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına, işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments