Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezar taşının yıkıldığını görmek

Rüyada mezar taşının yıkıldığını görmek

Rüyada mezar taşının yıkıldığını görmek bol nimete kavuşacağına, aile hayatında çok büyük üzüntüler olacağına, evindeki verimin, işindeki bereketin de çoğalacağına, hayattan yana yüzünün güleceğine, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, elinin bollaşacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine işarettir.

Rüyada mezar taşının yıkıldığını gördüyseniz:

  • Küçük bir gayretle çok güzel sonuçlar elde edebilirsiniz.

Rüyada mezar taşının yıkıldığını görmek bir sebeple çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, rüya sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, korkularını yeneceğine işaret eder.

Rüyada taşların yıkıldığını görmek yakın bir arkadaşın başının sıkışması üzerine yardımına koşulacağına, alınacak kötü bir haber yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, özür dileyerek bazı insanların gönüllerini almayı başaracağına tabir olunur.

Rüyada yıkılmış mezar görmek içine düşeceği zorluklardan kendisini ancak yine onun kurtaracağına, kendisine kar ve mutluluk getireceğine, işlerini düzene sokacağına işarettir.

Rüyada yıkılan mezar görmek rüya sahibinin sıkıntılarından, zorluklarından ve çektiği zahmetten kurtulup, rahat bir nefes alacağına, gönlünün bir kuş gibi çarpmasına vesile olacak haberler alacağına, sıkıntı yükleneceğine, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezarlığın yıkıldığını görmek başarısızlığa düşeceğine, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine delalettir.

Rüyada mezarın yıkıldığını görmek emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve gelirinin de kendisini konfor içinde yaşatacak miktarda olacağına, faydalı şeyler yapacağına, güzel günlerin geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada mezarların yıkıldığını görmek sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, endişelerinin yerini umudun alacağına, yaşanan hastalıkların sona ereceğine, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine, mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına delalet eder.

Rüyada evliya mezar taşı görmek eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, hem zafer ve mutluluk hem de kazanç elde edeceğine, hastalar için şifaya yorumlanan rüya, aksiliklerin, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments