Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarın yandığını görmek

Rüyada mezarın yandığını görmek

Rüyada mezarın yandığını görmek aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, evlenme yolunda adım atacağına, hem de hayat boyu pek çok insana önderlik edecek olan rüya sahibinin, vicdanıyla, insanlığıyla herkese örnek olacağına, yeni bir birlikteliğe yelken açılacağına, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, bereket ve huzur getireceğine, itibar kazanacağına, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, bu sayede herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine rivayet eder.

Rüyada mezarın yandığını gördüyseniz:

  • Sevdiğinizle ilgili haberler karşısında düşüncelerinizde değişiklik meydana gelebilir.

Rüyada mezarın yandığını görmek sorunların biteceğine, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına, kişinin hiçbir konuda doğru adımlar atamayıp kendisini zora sokacağına, işinde zarar edeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına işaret eder.

Rüyada mezar yandığını görmek yüksek mertebeye geleceğine, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, sorunlarından bu sayede zarara uğramadan kısa zaman içinde kurtulacağına işaret eder.

Rüyada mezarların yandığını görmek kazancının ve rızkının düşeceğine, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, derin bir oh çekip güzel günlere kavuşacağına, mutluluğunu, huzurunu, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine inanılır.

Rüyada yorganın yandığını görmek bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine, bir düşmanın kötü haberini almaya, içine fesat düşeceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına işaret eder.

Rüyada güvercinin yandığını görmek gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına, maddi ve manevi anlamda rahatlığa kavuşacağına, bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, sorunlarının biteceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kocanın yandığını görmek yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına delalettir.

Rüyada bir akrabanın evinin yandığını görmek hayatına yeni ve temiz bir sayfa açacağına, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, karlı işler yapacağına tabir olunur.

Rüyada civcivin yandığını görmek varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, kazançlı bir işe girileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments