Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarların yandığını görmek

Rüyada mezarların yandığını görmek

Rüyada mezarların yandığını görmek ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, eşler arasına kara kedi gireceğine, emeklerinin karşılığını alacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, onlar sayesinde yaşadığı sıkıntıları da unutacağına, sorunlarını bu sayede bitireceğine, dürüst ve namuslu bir insan olduğu halde üzerine atılan bu yalan yüzünden insanların güvenini büyük oranda kaybedeceğine, rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına ve böylece maneviyatının da güçleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada mezarların yandığını gördüyseniz:

  • Hissi güçlükler ile mucadele etmek zorunda kalabilirsiniz yani bazı olaylara karşı dikkatli olmalısınız.

Rüyada mezarın yandığını görmek çok zor günler geçireceğine, rüya sahibinin Allah katında muhterem biri olduğuna, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada mezarların yandığını görmek kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine, geçmişi arkada bırakarak önüne bakacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezar yandığını görmek eğitimle ilgili olarak büyük adımlar atılacağına ve sorunlu işlerle uğraşan kişilere çok yardım edileceğine, evli bir kadının bebek emzirmesi ise yeni bir çocuk dünyaya getireceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına delalet eder.

Rüyada samanların yandığını görmek daha rahat ve güzel bir hayat yaşanacağına, zor zamanlar geçireceğine, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Rüyada filin yandığını görmek eline geçen fırsatların yeni yollar açması sayesinde maddi ve manevi durumunun gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, mutluluğunun, keyfinin, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada güneşin yandığını görmek elinden geldiğince onlarla birlik, beraberlik, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, sorunlarının günden güne artacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada camii yandığını görmek kırgınlıkların geçeceğine, kazalardan, belalardan korunacağına, oldukça büyük bir tehlike geçireceğinize delalettir.

Rüyada muhabbet kuşunun yandığını görmek çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, bu haber sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, sağlık sorunları ile ilgili olarak çok doğru bir tercih yapılacağına, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments