Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezar yandığını görmek

Rüyada mezar yandığını görmek

Rüyada mezar yandığını görmek ağrı ve sancılarından kurtulacağına, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, terfi alamayacağına, sıkıntısını paylaşarak çok kötü durumlara düşmesini engelleyeceğine, daha önce düştüğü yanlışlara yeniden düşmeyeceğine, maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, sorunlarından kurtulacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, çok büyük bir şok yaşayacağına alamet eder.

Rüyada mezar yandığını gördüyseniz:

  • Planlarınızı yaparken bunu da hesaba almalısınız.

Rüyada mezarın yandığını görmek çok rahat bir hayat yaşayacağına, daha iyi yerlere geleceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına delalet eder.

Rüyada mezarların yandığını görmek zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, rüyayı gören kişinin, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına rivayet eder.

Rüyada mezar yandığını görmek hayattan elini eteğini çekeceğine, gelişmelerin rüya sahibini hiç memnun etmeyeceğine ve ilerleyen günlerde başının epey sıkışacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada eşyanın yandığını görmek üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, çalışkanlığı neticesinde kariyerini yükselteceğine, özel hayatta güzel bir ilişki yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kolun yandığını görmek yakında işlerinin aksayacağına, ön plana çıkacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada evin etrafının yandığını görmek musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, iyileşeceğine, toparlanacağına, yokluğa düşeceğine işarettir.

Rüyada telefonun yandığını görmek rüya sahibi hakkında söylenen bazı kötü sözlerin unutulup, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, dertlerin bir anda sona ereceğine, hasret kaldığı kişilere kavuşacağına alamet eder.

Rüyada çocuğunun yandığını görmek sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, akıl yolu ile çok sayıda problemi kısa sürede hallederek rahat bir nefes alacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments