Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güvercinin yandığını görmek

Rüyada güvercinin yandığını görmek

Rüyada güvercinin yandığını görmek çok üst mevkilere terfi ederek büyük bir güç sağlayacağına, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına ve eline sayısız fırsat geçeceğine, yapılan bütün işlerde kazanç sağlanacağına, güzel günlerinin geride kalacağına, sorunlarının sona ererek çok büyük rahatlama ve sevinç yaratacağına, zarar getirecek bir işten uzak durulacağına inanılır.

Rüyada güvercinin yandığını gördüyseniz:

  • Kararsızlıklarınız bazen başınıza dert açabilir.

Rüyada güvercinin yandığını görmek hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine, aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, bekarlar için mutlu bir karşılaşma yorulur.

Rüyada rengarenk güvercin görmek insanlar tarafından sevilip sayılmaya ve sağlıklı ve mutlu bir hayat geçirileceğine, sıkıntılı bir döneme girileceğine, inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine alamet eder.

Rüyada başında güvercin görmek sevap işleyeceğine, dua alacağına, farklı iş alanlarına yöneleceğine, moral açıdan yüksek bir noktada olunacağına işaret eder.

Rüyada uçan güvercin görmek kalıcı başarıyı yakalayacağına, uzun zaman önce başladığı ancak sonra üzerine düşünemediği bir proje ile ilgili olarak yeni adımlar atmaya başlayacağına ve bu sayede bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, çok sayıda borca gireceğine rivayet eder.

Rüyada güvercin gözü görmek geçiminin daha kolay hale geleceğine, çektiği sıkıntıların son bulacağına, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada güvercine dönüşmek kötü durumların ortadan kalkacağına, çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada güvercin yuvası görmek çok büyük maddi ve manevi sorunlar ile karşılaşacağına, insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına, hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına alamet eder.

Rüyada siyah güvercin öldürmek rakiplerin çok ağır yenilgilere uğratılacağına, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, zaferler kazanacağına, onların bir adım önüne geçeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments